Kväll, natt, helgomsorg

På Voksenåsen bedriver vi omsorgsverksamhet för barn mellan 1-12 år på tider då förskolor och fritidshem vanligtvis har stängt.  Vi bedriver verksamhet från 18:30-06:30 på vardagar och dygnet runt under alla helger.

Vi strävar efter att ge varje barn en trygg omsorg på kvällar, nätter och helger. Vi vill att du som förälder ska känna dig trygg när du lämnar ditt barn hos oss.

Vi anpassar verksamheten efter barnens ålder och deras intressen. Vi äter tillsammans, går på utflykt, leker, vilar, läser sagor mm.

För att ett förskolebarn ska kunna ha en plats hos oss måste barnet gå på Voksenåsens förskola på dagen eller lämnas av er när vår verksamhet startar. Skolbarn kan få åka taxi mellan skolan och Voksenåsen. Antagning förskola fattar beslut om det.

Om du vill ha mer information så kan du kontakta:

Kerstin Sandén, chef för Voksenåsen kväll-natt-helg

Ansökan om plats görs hos Antagning förskola

antagning.forskola@uppsala.se

Uppdaterad: